‘TV-rechten JPL verdwijnen bij Telenet en Proximus en gaan naar déze zender’ Sport
Sport

‘TV-rechten JPL verdwijnen bij Telenet en Proximus en gaan naar déze zender’

‘TV-rechten JPL verdwijnen bij Telenet en Proximus en gaan naar déze zender’

Momenteel zitten de TV-rechten van de Jupiler Pro League bij het Italiaanse MP & Silva. Via dat bedrijf zijn de wedstrijden uit onze vaderlandse competitie te zien op Telenet, Voo en Proximus. Daar zou weldra verandering in kunnen komen. Het is goed mogelijk dat de TV-rechten naar een nieuwe zender verhuizen.

Volgens de Franstalige krant La Capitale is Eleven Sports topfavoriet om binnenkort met de TV-rechten van de Belgische competitie aan de haal te gaan. Eleven zou het belangrijkste en hoogste bod hebben uitgebracht om de rechten te verwerven. Voor Eleven zou het een revanche zijn, nadat het in 2017 naast de rechten greep.

Hoe en waar de wedstrijden uit de Jupiler Pro League de komende jaren te zien zullen zijn, is nog niet duidelijk. De zenders van Eleven Sports zijn momenteel opgenomen in het aanbod van zowel Telenet als Proximus. Het is echter niet duidelijk of Eleven met beide operatoren zal blijven samenwerken, mocht het de TV-rechten in de wacht slepen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws