6 maanden na hun huwelijk in 'Blind Getrouwd': Brecht en Jolien kondigen zeer heuglijk nieuws aan TV en Radio
TV en Radio

6 maanden na hun huwelijk in 'Blind Getrouwd': Brecht en Jolien kondigen zeer heuglijk nieuws aan

6 maanden na hun huwelijk in 'Blind Getrouwd': Brecht en Jolien kondigen zeer heuglijk nieuws aan

Uiteindelijk is er nog maar één koppel samen na hun 'Blind Getrouwd'-avontuur: Brecht Heldenbergh en Jolien De Neve. Bij HLN.be onthullen de twee nu ook groot nieuws over hun toekomstplannen.

Zes maanden geleden stapten Jolien en Brecht in het huwelijksbootje in 'Blind Getrouwd'. Mét succes, want de twee vormen vandaag nog steeds een gelukkig koppel. Brecht vroeg Jolien onlangs zelfs officieel ten huwelijk.

Nu zijn Jolien en Brecht ook klaar voor de volgende stap. Zo willen ze zo snel mogelijk gaan samenwonen. "We zijn ondertussen naar drie huurhuizen gaan kijken", onthult Jolien bij HLN.be. "Allemaal in de regio tussen Gooik en Kalken, maar voorlopig is het moeilijk omdat Brecht als vrijwillig brandweerman op een handvol minuten van de kazerne moet wonen."

Brandweerman en politievrouw 

Brecht is momenteel ook nog aan de slag als turnleraar maar zou graag een job zoeken als voltijds brandweerman. Dat zal de zoektocht naar een huurhuis ook makkelijker maken. "Als ik aan een kazerne wordt toegewezen maakt de woonafstand niet meer uit, want dan draai ik shiften op de kazerne", aldus Brecht. "Dus wachten we misschien best nog even af", zegt Jolien in Dag Allemaal. "Ik ben nu trouwens ook aan m'n opleiding begonnen bij de politie, dat maakt dat ik ook best niet te ver ga wonen", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws