Actrice Tine Priem verklapt grote spoiler over 'Thuis': "Komt terug" TV en Radio
TV en Radio

Actrice Tine Priem verklapt grote spoiler over 'Thuis': "Komt terug"

Actrice Tine Priem verklapt grote spoiler over 'Thuis': "Komt terug"

Meer dan zes jaar geleden al maakte Tine Priem haar intrede in ‘Thuis’ als Tamara. En wie zich dat nog goed herinnert, weet dat ze zich toen niet van haar mooiste kant liet zien. Ze kwam in de soap als dé nieuwe bitch.

In de loop van de jaren is Tamara echter een veel zachtere vrouw geworden, zeker sinds de ziekte van haar man Bob (Christophe Haddad). Tot grote spijt van Tine zelf. Maar daar zou zo maar eens verandering in kunnen komen. Bitchy Tamara komt binnenkort terug.

“Mijn personage heeft een enorme evolutie gekend, maar ik begin er meer en meer op te letten dat Tamara’s pittige kantje wel blijft bestaan”, onthult Tine in de podcast ‘De Thuisploeg”. “Vroeger dacht ik wel vaker: ‘Dit zou ik nooit zeggen’, en dat had ik de laatste tijd niet meer”, klinkt het.

Hoog tijd dus om de koe bij de horens te vatten. “Nu komen er eindelijk meer scènes aan waarin dat trekje weer naar boven komt”, kan de actrice al verklappen. “Het blijft tenslotte haar karakter.” Het zou dan ook zonde zijn als het helemaal zou verdwijnen. Dat belooft in ieder geval goede televisie op te leveren.

Actrice Tine Priem verklapt grote spoiler over 'Thuis': "Komt terug"

Eén van Tamara's eerste scènes in 'Thuis', als pestkop van Olivia (Moora Vander Veken), Bron: VRT

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws