Alexander uit 'Blind Getrouwd' heeft niet mis te verstane boodschap voor Fleur: "Dan zou het niet meer werken tussen ons" TV en Radio
TV en Radio

Alexander uit 'Blind Getrouwd' heeft niet mis te verstane boodschap voor Fleur: "Dan zou het niet meer werken tussen ons"

Alexander uit 'Blind Getrouwd' heeft niet mis te verstane boodschap voor Fleur: "Dan zou het niet meer werken tussen ons"

In ‘Blind Getrouwd’ werd Alexander gekoppeld aan Fleur. Hoewel er nog geen sprake is van verliefde gevoelens, lijkt het wel de goede kant op te gaan tussen de twee. Gelukkig vinkt Fleur dan ook alle wensen van haar kersverse echtgenoot af.

Vanaf de eerste seconde was Alexander verkocht. “Fleur is een knappe vrouw. Ze straalde vanaf de eerste ontmoeting rust en vertrouwen uit waardoor ik mij onmiddellijk op mijn gemak voelde bij haar. Dat zie je ook duidelijk op tv denk ik”, vertelt de ‘Blind Getrouwd’-deelnemer in Flair. Gelukkig maar, want hij had op voorhand toch een lijstje met afknappers opgesteld bij zijn potentiële partner.

“Een onverzorgd gebit en iemand die niet zorgt voor haar lichaam. Nooit sporten en elke dag McDonald's eten is een rode vlag voor mij”, geeft Alexander toe. “Ik zou het tof vinden om af en toe eens samen te sporten. Je haalt daar zoveel positieve vibes uit.” Verder valt hij doorgaans op grote vrouwen. Maar ook op innerlijk vlak is Fleur een match. “Iemand die een te grote flapuit is en iemand die je niet kan vertrouwen. Ik vind emotionele intelligentie best wel belangrijk”, somt de kandidaat op.

Kinderwens

Maar vooral niet onbelangrijk is de band die zijn toekomstige partner met haar familie koestert. “Ik kom zelf uit een warme familie en besef maar al te goed hoe belangrijk dat is”, legt hij uit. Alexander heeft dan ook een vurige kinderwens. “Het zou niet werken als ik met iemand zou trouwen die absoluut geen kinderen wil. Ik wil echt wel een gezin stichten in de toekomst”, besluit de ‘Blind Getrouwd’-deelnemer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws