Ali compleet in shock na 'Big Brother'-exit: "Productie heeft dit verzwegen" TV en Radio
TV en Radio

Ali compleet in shock na 'Big Brother'-exit: "Productie heeft dit verzwegen"

Ali compleet in shock na 'Big Brother'-exit: "Productie heeft dit verzwegen"

Zaterdagavond moest Ali de duimen leggen voor topfavorieten Bart en Jason en dus het ‘Big Brother’-huis verlaten. Een exit die hij zelf enorm jammer vindt. Hij wilde zijn geliefde bubbel nog lang niet verlaten. Eens terug in de echte wereld reageert de afvaller geschokt op wat hij te horen krijgt.

Twee weken voor de finale van ‘Big Brother’ moest Ali zijn koffers pakken. “Je breekt los uit die bubbel en komt terug in de realiteit. Hoe groot was die shock?”, vraagt Gert Verhulst zich af aan ‘De Tafel van Vier’, waarin Ali te gast is. “De schok was zeer groot”, antwoordt de ex-bewoner, die Turkse roots heeft. “Ik was enorm geschrokken.”

“Ik vernam natuurlijk meteen het nieuws over de aardbeving in Turkije. Al die doden… Ik wist van niets, dus ik was meteen in shock”, vertelt Ali openhartig. Hij moest meteen aan zijn familie daar denken. “Mijn ouders zijn in Turkije. Ik heb daar nog heel veel familie”, somt hij op. “Maar die waren gelukkig niet in gevaar. Daarom heeft de productie mij ook niet ingelicht. Zodat ik niet ongerust zou zijn en het mijn avontuur niet zou beïnvloeden, want ik was goed bezig.”

Ali moest het huis dan wel zonder die felbegeerde prijzenpot verlaten, maar zijn fans startten meteen na zijn exit een crowdfunding op die nu al meer dan 1700 euro opleverde. Dat bedrag gaat integraal naar goede doelen. “Ik wil daar ook een deel van doneren aan mensen die het moeilijk hebben in Turkije”, besluit hij in de talkshow op Play4. “Dat geld komt dus goed terecht”, zegt gastheer Gert Verhulst onder de indruk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws