Ali spreekt klare taal over 'Big Brother'-medebewoners: "Hopelijk wint die niet" TV en Radio
TV en Radio

Ali spreekt klare taal over 'Big Brother'-medebewoners: "Hopelijk wint die niet"

Ali spreekt klare taal over 'Big Brother'-medebewoners: "Hopelijk wint die niet"

Afgelopen zaterdag moest Ali, een van de sterkste kandidaten uit dit seizoen, het ‘Big Brother’-huis verlaten. Hij moest de duimen leggen voor topfavorieten Bart en Jason. In ‘De Tafel van Vier’ vertelt hij meer over zijn exit en wie volgens hem het spel mag winnen.

“Het doet nog steeds pijn. Ik zat daar graag, ik heb een schitterende periode achter de rug”, vertelt Ali openhartig in ‘De Tafel van Vier’. “Het was nu eenmaal mijn bubbel, dus afscheid nemen was zwaar.” Het liefst had hij natuurlijk die finaleweek gehaald én binnenkort zijn verjaardag gevierd in het huis. “Dat was mijn doel, ja”, geeft de afvaller toe. Zes kandidaten zijn wel nog in de running om een plekje in de finale te bemachtigen.

Als het van Ali afhangt, gaat zijn goede maatje Lindsey straks met de overwinning naar huis. “Ik hoop dat Lindsey wint”, zegt hij zonder enige twijfel. Toch vreest hij dat het bij dromen zal blijven. “Zij moet winnen, maar ik vrees ervoor. Nu zie en lees ik van alles op sociale media. Het zal tussen Bart en Jason gaan, maar Bart zal uiteindelijk aan het langste eind trekken”, voorspelt de ex-bewoner.

Intussen blijven ze nog met zijn zessen over in het ‘Big Brother’-huis. Charlotte kon zich begin deze week al in de finaleweek plaatsen. Ook Bart en Jason mogen nog een weekje blijven. Dat betekent dus dat Lindsey, Danny en Jolien de genomineerden van deze week zijn. Lindsey is dus inderdaad in de gevarenzone beland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws