Alle kijkers zeggen hetzelfde over deze persoon in 'Big Brother': "Die moet eruit!" TV en Radio
TV en Radio

Alle kijkers zeggen hetzelfde over deze persoon in 'Big Brother': "Die moet eruit!"

Alle kijkers zeggen hetzelfde over deze persoon in 'Big Brother': "Die moet eruit!"

We leren de nieuwe bewoners van het 'Big Brother'-huis stilaan beter kennen. En hoewel de meeste op meer en meer sympathie kunnen rekenen, is dat bij anderen niet het geval. Zo zien we de negatieve reacties voor Lenie en Ariana sterk stijgen. Zeker die laatste heeft de afgelopen dagen met haar gedrag veel kijkers in een negatieve stemming gebracht.

Ariana had een oogje op Tom, zo liet ze zelf weten aan Karen. Karen moest dan ook Tom gaan uithoren over wat hij van Ariana vond. "Enkel vriendschap", klonk het bij Tom. Toen Karen Ariana daarover ging inlichten, kreeg ze een antwoord dat ze zelf helemaal niet had verwacht.

"Ik vind hem ook niet leuk", zei Ariana plots. "Hij denkt toch niet dat ik hem leuk vind, he? Dan moet jij hem dat gaan zeggen." En zo maakt ze bijna een heel scenario over wat Karen tegen hem moet gaan vertellen.

"Los het zelf op", reageert Karen geïrriteerd. "Ga dan zelf met hem praten". Vele kijkers geven Karen dan ook groot gelijk. Ariana maakt zichzelf echter niet populair met deze toestand.

"Waarom moet het altijd over haar gaan?", "Wat een vermoeiend persoon", "Zij mag op de nominatie komen", "Karen heeft groot gelijk", "Nog erger dan kleine kinderen", "Karen heeft veel geduld gehad",...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws