Amber en William uit 'Boer zkt Vrouw' hebben heuglijk nieuws over volgende stap

230509boerzktvrouwwilliamamberinstagram
Het voorbije seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ was geen succes: nul op vijf. Gelukkig hadden de boeren vorig jaar meer geluk. Zo vormen boer William en Amber meer dan een jaar na datum nog steeds een dolgelukkig koppeltje. Een koppeltje dat bovendien bijna klaar is voor een volgende stap.
Waar dit jaar geen enkel koppel standhield, was er vorig jaar maar één koppel dat uit elkaar ging: cowboy William en Amber. Gelukkig hebben ze elkaar na de opnames van ‘Boer zkt Vrouw’ snel weer teruggevonden. “Door die tv-uitzendingen is Amber in mijn vriendengroep terechtgekomen”, vertelt de boer in Dag Allemaal. “Daardoor zagen we elkaar veel, en zijn we toch naar elkaar toe gegroeid.”
En nu, meer dan een jaar later, gaat het beter dan ooit. “We zijn heel gelukkig met elkaar”, zegt William met de hand op het hart. Meer nog, de twee wonen intussen zo goed als samen. “Amber doet stage op een kwartiertje van bij ons, en dan komt ze ook altijd naar de ranch”, weet de boer te vertellen. “Dus we zien elkaar elke dag.”

Andere levensstijl

Samenwonen zal dus slechts een kwestie van tijd zijn. Maar er zit duidelijk geen haast achter. “Om echt grote beslissingen te nemen is het wel nog te vroeg. Amber en ik hebben elk een andere levensstijl, zie je”, klinkt het bij William. “We leven van dag tot dag, en op dit moment is het superleuk. Dat is het belangrijkste voor ons.”