Andy Peelman niet in finale van 'The Masked Singer': dit is er aan de hand TV en Radio
TV en Radio

Andy Peelman niet in finale van 'The Masked Singer': dit is er aan de hand

Andy Peelman niet in finale van 'The Masked Singer': dit is er aan de hand

Vrijdag komen we eindelijk te weten wie gekroond zal worden tot de winnaar van ‘The Masked Singer’ 2023. Helaas zal Andy Peelman niet aanwezig zijn in de grote finale. In een nieuw interview legt het VTM-gezicht uit dat hij toen andere plannen had.

En toen waren ze nog met drie: Tovenaar, Champignon en Raaf. Wie de winnaar zal worden van ‘The Masked Singer’, dat komen we vrijdag te weten. Wat nu wel al bekend is, is dat jurylid Andy Peelman niet van de partij zal zijn. De afgelopen weken zat hij steeds in het speurdersteam, maar nu kan hij er jammer genoeg niet bij zijn.

In Story doet hij nu uit de doeken dat hij toen druk bezig was met zijn eigen tv-programma. “Ik zat tijdens de opnames in het buitenland voor ‘Andy op patrouille’, dat je vanaf 10 mei kan zien bij VTM”, verklapt hij. “We zijn opnieuw naar alle uithoeken van de wereld gereisd om te kijken hoe politiekorpsen daar omgaan met misdaad”, aldus Andy.

Moeizaam

Volgens hem waren de opnames voor ‘Andy op patrouille’ alvast zeer boeiend. “Ik combineer het beste van twee werelden: politieman mogen zijn én televisie maken”, klinkt het. Toch was het door corona ook wel een moeizame draaiperiode. “Bovendien: politiediensten zitten ook niet op onze komst te wachten. Wie wil er nu een cameraploeg achter zich die alles filmt?”, bedenkt hij zich.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws