'The Masked Singer'-jurylid Andy Peelman krijgt enorm veel kritiek te verduren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'The Masked Singer'-jurylid Andy Peelman krijgt enorm veel kritiek te verduren

'The Masked Singer'-jurylid Andy Peelman krijgt enorm veel kritiek te verduren

Andy Peelman schittert sinds kort opnieuw in ‘The Masked Singer’. Hij maakt deel uit van het speurdersteam, maar de kijkers blijken toch niet zo’n grote fan te zijn van hem. Op sociale media wordt er dan ook heel wat geschreven over hem.

Het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ is opnieuw een bijzonder groot succes. Zo kijken er alweer heel wat mensen naar het populaire VTM-programma. Als we de kijkers mogen geloven, valt dat succes alvast niet te wijten aan Andy Peelman. Op Twitter wordt het jurylid namelijk met de grond gelijk gemaakt.

“Waarom mag Andy Peelman nog op tv komen? Die man ruïneert elk programma waar hij aan deelneemt”, “Jezus Christus, wat een dwaas en irritant figuur is dat eigenlijk” en “Met zijn belachelijk en kinderachtig gedoe”, klinkt het onder meer. Echter gaan enkele kijkers zelfs nog een stapje verder.

Zo zouden ze hem graag zien vertrekken uit ‘The Masked Singer’. “Kan iemand die van het scherm halen?”, “Kunnen we Andy vervangen?”, “VTM, stuur Andy naar huis” en “Kunnen ze die Andy trouwens geen exclusiviteitscontract geven bij één of andere zender in Kirgizië?”, schrijven zij dan weer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws