Arletta uit 'Hotel Romantiek' houdt geen blad voor de mond en moet wat kwijt over Jacky Lafon TV en Radio
TV en Radio

Arletta uit 'Hotel Romantiek' houdt geen blad voor de mond en moet wat kwijt over Jacky Lafon

Arletta uit 'Hotel Romantiek' houdt geen blad voor de mond en moet wat kwijt over Jacky Lafon

Net zoals Arletta (65) gaat ook Jacky Lafon (77) in 'Hotel Romantiek' op zoek naar de liefde. Maar wat vond Arletta nu eigenlijk van Jacky's deelname? Dat vertelt ze deze week in Primo.

Zo vertelt Arletta dat ze absoluut niet bang was dat Jacky Lafon onder haar duiven zou schieten. "Nee, zij is door ons en de mannen met open armen ontvangen", aldus Arletta. "Ik heb ontzettend hard met Jacky gelachen en veel plezier gemaakt. Ik zag haar niet als een indringer."

En ze zag Jacky ook niet als een BV. "Eerder als een senior die oprecht op zoek is naar liefde en vriendschap in haar leven. Ze heeft net zoveel recht op een partner als ikzelf en de andere deelnemers", vindt de 'Hotel Romantiek'-deelneemster, die al twee lange relaties achter de rug heeft.

Leven in de spotlights

Arletta is ook niet verbaasd dat Jacky Lafon deelnam aan het programma. "Ik denk dat een leven in de spotlights niet altijd makkelijk is", aldus Arletta. "En ook niet voor de persoon die een relatie aanknoopt met een BV", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws