Ashley uit 'Big Brother' heeft boodschap aan haar haters: "Dit is echte reden waarom ik die vrijstelling van 20.000 euro kocht" TV en Radio
TV en Radio

Ashley uit 'Big Brother' heeft boodschap aan haar haters: "Dit is echte reden waarom ik die vrijstelling van 20.000 euro kocht"

Ashley uit 'Big Brother' heeft boodschap aan haar haters: "Dit is echte reden waarom ik die vrijstelling van 20.000 euro kocht"

Ashley uit 'Big Brother' verbijsterde iedereen door 20.000 euro uit de groepspot te halen om een vrijstelling te kopen. Intussen is ze weggestemd uit het huis, maar toen verzekerde ze zich zo wel van een ticket voor de halve finale.

"Er ging een hele context aan vooraf, maar dat lijken mijn haters graag te vergeten", vertelt Ashley nu bij HLN. “Ik zat in een uitzichtloze situatie, waarin bepaalde mensen mij niets gunden. Mijn uitgesproken persoonlijkheid stoorde hen. Ik zeg waar het op staat, en weet dat ik hierdoor ook niet de gemakkelijkste ben om mee samen te leven. Maar ik ga niet zomaar met iets instemmen, als ik het daar niet mee eens ben", aldus Ashley.

"Zo heb ik me het hele spel gedragen, maar dat werd me niet in dank afgenomen", gaat ze verder. "Dat vrat aan me, en op een bepaald moment werd ik bij ‘Big Brother’ geroepen in de dagboekkamer. Hij zei dat ik me moest herpakken - als de ware Ashley die hij van in het begin kende -, en dat heb ik gedaan. Dus toen ik op een bepaald moment de kans kreeg om die vrijstelling te kopen, deed ik het. Het was mijn enige optie om in het spel te blijven", besluit Ashley.

7 claps
7 bezoekers

Populair

Laatste nieuws