Bekend gezicht vervoegt de cast van 'Thuis': "Vanaf begin april te zien" TV en Radio
TV en Radio

Bekend gezicht vervoegt de cast van 'Thuis': "Vanaf begin april te zien"

Bekend gezicht vervoegt de cast van 'Thuis': "Vanaf begin april te zien"

Er beloven weer heel wat nieuwe verhaallijnen onze richting uit te komen in ‘Thuis’. Naast Sara Gracia Santacreu, die inspecteur Maité Santens speelt, doet binnenkort alweer een nieuw gezicht zijn intrede in de populaire Eén-soap. En het is geen onbekende.

TikTokker Aaron De Groeve vervoegt de cast van ‘Thuis’. “Whatupp everyone, THE WORD IS OUT”, kondigt de influencer dolenthousiast aan op Instagram. Aaron kruipt binnenkort in de huid van Gaby, ofwel Gabriël. Hij speelt en student geneeskunde en duikt begin april op in de reeks.

“Of ik het spannend vind? JA!”, gaat Aaron verder. “Ik ben ook enorm dankbaar dat ik de kans krijg om dit te doen en mij te bewijzen, zeker omdat ik nog niet veel acteerervaring heb. Ik word ook goed begeleid door de verschillende regisseurs en het productieteam, dus dat helpt enorm op de die prestatiedruk op mijn schouders te verlichten”, klinkt hij dankbaar. “Voor de rest zou ik zeggen, hou zeker je tv in de gaten!”

Aarons fans zijn in ieder geval door het dolle heen. “Oooh, proficiat”, “Ben zo blij voor je”, “Keitof”, “Veel succes”, “Ga je goed doen” en “You got this”, moedigen ze hem aan. “Welkom Thuis, Aaron”, wil de officiële Instagrampagina van de soap nog kwijt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws