Bert uit 'Boer zkt Vrouw' krijgt zware kritiek van kijkers: "Dat had ik anders moeten formuleren, dat geef ik toe" TV en Radio
TV en Radio

Bert uit 'Boer zkt Vrouw' krijgt zware kritiek van kijkers: "Dat had ik anders moeten formuleren, dat geef ik toe"

Bert uit 'Boer zkt Vrouw' krijgt zware kritiek van kijkers: "Dat had ik anders moeten formuleren, dat geef ik toe"

Bert uit 'Boer zkt Vrouw' krijgt veel kritiek op sociale media. Tijdens zijn eerste dates stuurde hij twee dames nogal botweg naar huis. Dat schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat.

Zelf begrijpt Bert al die kritiek niet. "Mijn reactie was niet slecht bedoeld, ik heb niet de intentie om iemand te ontgoochelen. Maar het is nu eenmaal mijn karakter om te zeggen wat ik denk”, zegt Bert in Het Laatste Nieuws.

Eerlijk

“Al die negatieve reacties op sociale media, gewoon omdat ik eerlijk zeg dat iemand mijn type niet is, dat begrijp ik eigenlijk niet", gaat de boer verder. "Ik vind niet dat je iemand kwetst als je eerlijk bent."

Anderzijds is er wel één ding dat hij wil rechtzetten. "Kom ik arrogant over? Jammer, want zo ben ik totaal niet. Dat ik geen voorstander ben van huisdieren, had ik misschien anders moeten formuleren. Ik wil inderdaad liever geen beesten in huis, maar voor de vrouw van mijn leven wil ik me zeker aanpassen. Als kind hadden we thuis ook katten en honden. Zo’n drama is dat nu ook weer niet", zegt hij daar nu over.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws