Bob uit 'Down the road' duikt binnenkort op in 'Thuis': "Zal deze rol spelen" TV en Radio
TV en Radio

Bob uit 'Down the road' duikt binnenkort op in 'Thuis': "Zal deze rol spelen"

Bob uit 'Down the road' duikt binnenkort op in 'Thuis': "Zal deze rol spelen"

Als Bob Peeters uit ‘Down the road’ één grote droom heeft in zijn leven, dan is het wel meespelen in de grootste soap van Vlaanderen. Goed nieuws voor de trouwste ‘Thuis’-fan, want zijn droom wordt binnenkort werkelijkheid. Mathias Vergels (Lowie) heeft hem namelijk de verrassing van zijn leven bezorgd.

Dinsdag, op 21 maart, was het Wereld Downsyndroomdag. Bob en ‘Down the road’-presentator Dieter Coppens waren speciaal voor deze gelegenheid te gast bij MNM. Bobs grote idool Mathias Vergels, die Lowie speelt in ‘Thuis’, bezorgde hem live op de radio de verrassing van zijn leven. De acteur beloofde hem namelijk een gastrolletje in zijn favoriete soap.

“Zeg makker, ik heb een vraagje voor jou. We zouden dat echt heel tof vinden als jij een keer met ons een dag komt meespelen. We hebben een rolletje voor jou gefixt”, weet Mathias hem te verrassen. Daar moet Bob natuurlijk geen seconde over twijfelen. “Oh geweldig! Bedankt, Mathias. Echt waar. Ik had dat echt niet verwacht”, schreeuwt hij het uit. “Ik ben echt blij!”

Wat zijn rol precies zal zijn, verklapte Mathias nog niet. Hij laat Bob nog even in spanning. “Maar het heeft iets te maken met het ziekenhuis. Je zal wel zien, het gaat heel plezant zijn. Ik beloof het jou”, klinkt het bij de ‘Thuis’-acteur. “Geweldig”, “Ik ben zo blij voor hem”, “Ik gun het hem zo”, “Dat vind ik nu eens tof van ‘Thuis’” en “Hij gaat dat super doen”, reageren ook de MNM-luisteraars enthousiast op Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MNM (@mnmbe)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws