'Boer zkt Vrouw'-makers onthullen: "Daarom krijgen de boeren geen brieven meer voorgeschoteld" TV en Radio
TV en Radio

'Boer zkt Vrouw'-makers onthullen: "Daarom krijgen de boeren geen brieven meer voorgeschoteld"

'Boer zkt Vrouw'-makers onthullen: "Daarom krijgen de boeren geen brieven meer voorgeschoteld"

Wie al jaren naar 'Boer zkt Vrouw' kijkt, is het vast niet ontgaan: de boeren krijgen al een tijdje geen brieven meer voorgeschoteld. In Het Laatste Nieuws onthullen de makers nu ook waarom.

"De vorige twee seizoenen deden we ook geen ‘briefselectie’ en we vonden die spontane manier van ontmoetingen wel werken", aldus Anja Buytaert, die al zes jaar aan de slag is als producer bij 'Boer zkt Vrouw'.

"Iedereen die een brief, mail of videoboodschap stuurt, wordt uitgenodigd", benadrukt ze. "Maar een hele aflevering waarin boeren brieven lezen, is voor de kijker misschien wat minder interessant", aldus Buytaert. Maar voor de boeren zelf is het natuurlijk wel jammer dat ze op voorhand niets weten over hun dates.

Extra informatie

"Voor hen is het inderdaad handig dat ze vooraf wat informatie over de vrijgezellen kunnen lezen, maar het is niet doorslaggevend voor het vinden van een partner", zegt Buytaert. "Tijdens de lange opnamedagen hebben de boeren genoeg tijd om de vrijgezellen te leren kennen. Ze voeren veel gesprekken, waarvan er veel niet worden uitgezonden. Bovendien kunnen ze altijd bij ons terecht als ze extra informatie over iemand willen", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws