Caroline Maes verklapt per ongeluk seizoensfinale van 'Familie': "Dit gaat met Mieke gebeuren" TV en Radio
TV en Radio

Caroline Maes verklapt per ongeluk seizoensfinale van 'Familie': "Dit gaat met Mieke gebeuren"

Caroline Maes verklapt per ongeluk seizoensfinale van 'Familie': "Dit gaat met Mieke gebeuren"

De seizoensfinale van ‘Familie’ nadert met rasse schreden. Over een goede drie weken gaat de populaire VTM-reeks met een bloedstollende cliffhanger de zomer in. En dat belooft nog spannend te worden. Tenminste, als we Caroline Maes (Mieke Van den Bossche) mogen geloven.

Al meer dan 20 jaar kruipt Caroline Maes in de rol van Mieke Van den Bossche in ‘Familie’. En opnieuw zal de actrice een grote rol spelen in de seizoensfinale. “Die belooft heel spannend te worden voor mijn personage”, kan ze nu al verklappen in Story. “De spanningen lopen hoog op, ze zal de steun van haar huisgenoten Zjef en Rudi hard nodig hebben. En zeker erna”, klinkt het.

Want als we Caroline mogen geloven, zit er voor Mieke een serieuze ommekeer aan te komen. “De kijker gaat fameus schrikken”, licht de ‘Familie’-actrice al een tipje van de sluier op. Heeft dat misschien iets met het draagmoederschap te maken? “Mijn personage wordt nog heel hard op de proef gesteld, het gaat over een heel gevoelig onderwerp”, klinkt ze mysterieus.

Nog maar het begin

“Mieke wordt meegesleurd in een heftige situatie waar ze niets aan kan doen. Wat je nu op het scherm ziet, is nog maar het topje van de ijsberg”, belooft Caroline. “We gaan de kijkers echt verrassen”, voegt ze er voor de spanning aan toe. Wat er exact te gebeuren staat, komen we op vrijdag 23 juni te weten.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws