Chelsea uit 'Big Brother' klapt uit de biecht: voelt ze nu echt iets voor Danny? TV en Radio
TV en Radio

Chelsea uit 'Big Brother' klapt uit de biecht: voelt ze nu echt iets voor Danny?

Chelsea uit 'Big Brother' klapt uit de biecht: voelt ze nu echt iets voor Danny?

Vorige week moest Judy als eerste het ‘Big Brother’-huis verlaten. Afgelopen zaterdag zagen we met Chelsea opnieuw iemand vertrekken. Zij moest de duimen leggen tegen Charlotte en Danny, met wie ze het wel erg gezellig had.

Voor Chelsea zat het ‘Big Brother’-avontuur er na twee weken al op, iets wat haar enorm zwaar valt. “Voor nu even een korte reactie van mij omdat ik nog even aan het bekomen ben. Ik vind het nog moeilijk om te accepteren dat het nu al voorbij is en ik voel me nog niet zo goed, maar dat komt nog wel”, laat de realityster weten op Instagram. Dat ze het moeilijk had, was ook tijdens haar exit zaterdagavond duidelijk.

Toen Chelsea het huis uitwandelde, barstte ze meteen in tranen uit. “Ik had heel graag nog willen blijven. Ik ben nu emotioneel, omdat ik al zolang droomde van ‘Big Brother’”, gaf ze toe. Maar ook omdat ze zulke mooie mensen leerde kennen, en haar twee maatjes Charlotte en Danny moest achterlaten. Zij zijn volgens Chelsea nu dé favorieten voor de overwinning. “Ik gun het hen, en ik ga hen beiden erg missen. Het was mijn grootste nachtmerrie om tegenover hen te staan.”

Maar is Danny niet meer dan zomaar een goed maatje? Tijdens een flirterig gesprek gaven ze namelijk allebei toe dat ze elkaars type waren en de ander wel erg leuk vonden. “Je hebt ook wel een speciale band met hem, toch?”, merkte presentatrice Tatyana Beloy op. “Misschien”, glimlacht Chelsea bevestigend. “Ik zat er pas twee weken, dus ja. Maar jullie weten meer dan ik”, bloost ze. Maakte dit haar exit extra zwaar?

Bron: Instagram Stories

Chelsea uit 'Big Brother' klapt uit de biecht: voelt ze nu echt iets voor Danny?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws