Chris Van Tongelen doet straffe onthulling over 'Familie': "Dat was ik echt beu" TV en Radio
TV en Radio

Chris Van Tongelen doet straffe onthulling over 'Familie': "Dat was ik echt beu"

Chris Van Tongelen doet straffe onthulling over 'Familie': "Dat was ik echt beu"

Zo’n vijf jaar geleden trok Chris Van Tongelen de deuren van ‘Familie’ definitief achter zich dicht, maar zijn personage Bart Van den Bossche blijft aanwezig in het verhaal. Via videocalls of omdat hij nog regelmatig ter sprake komt. Heel sporadisch duikt hij zelfs nog eens op.

Zo mogen de trouwe ‘Familie’-kijkers Chris Van Tongelen binnenkort nog eens verwelkomen in hun favoriete soap. Bart Van den Bossche keert voor twee of drie afleveringen terug om zijn familie een bezoekje te brengen. “Meer moet dat niet zijn”, denkt de acteur erover in TV-Familie. “Ik vind het prima zo. Ik heb er nu elke keer wél weer zin in.”

Iets wat vijf jaar geleden niet meer het geval was. “Toen was ik ‘Familie’ beu”, geeft Chris eerlijk toe in het weekblad. “Misschien logisch: ik werkte er al bijna zestien jaar voltijds. Ik vond mijn job routineus geworden.” Bovendien kon hij daardoor ook maar weinig andere opdrachten aannemen.

Tot hij doorhad dat het hem bij ‘Familie’ allemaal wat te veel werd. “Ik merkte dat ik iets te veel begon te zagen bij ‘Familie’. Maar ik ben geen zagevent en besefte dat er iets moest veranderen”, vertelt de acteur openhartig. Vandaar de beslissing om de rol - bijna - definitief achter zich te laten. “Maar ik vind die korte optredens heel plezierig. Ik doe dat telkens met veel liefde en volle overgave”, besluit Chris voor alle duidelijkheid.

Populair

Laatste nieuws