Christoff windt er geen doekjes om en richt zich plots scherp tot VTM: "Daar was ik niet gelukkig mee"

230915christoffvtm
Een week geleden is het alweer dat we Christoff zagen schitteren als dragqueen Madonna Starling in ‘Make Up Your Mind’. Hoewel de populaire zanger 100% achter het VTM-programma stond, was hij toch niet over alles even tevreden.
Hoewel Christoff in eerste instantie toch even getwijfeld heeft, heeft hij nog geen seconde spijt gehad van zijn deelname aan ‘Make Up Your Mind’. De torenhoge hakken nam hij maar al te graag als herinnering mee naar huis. Over zijn outfit daarentegen was de zanger minder te spreken. “Met de outfit was ik niet bepaald gelukkig”, biecht hij op in HLN Showbits.
“Als ik een drag mag zijn, dan wil ik glitter and glamour en een cape”, legt Christoff uit. “Zelf had ik het helemaal anders aangepakt. Dit was zo’n mix van van alles en niets. Ik voelde me heel lomp, precies een giraf.” Daarom besloot de schlagerzanger zijn willetje door te drijven. “Ik heb nog gezegd dat die rok gewoon korter moest omdat ik me allesbehalve sexy voelde. Ik heb heel hard op mijn strepen moeten staan”, herinnert hij zich.

Niet mezelf

En daar heeft de zanger ook zijn redenen voor. “Ik wilde nog mezelf kunnen zijn. Dat is hetzelfde als ik gewoon als mezelf op een podium sta en ik de foute schoenen of het foute hemd aanheb. Ik wilde er stáán”, legt Christoff uit. “Ik was eigenlijk een beetje jaloers op de outfit van Maarten (Van Coillie, red.). Zo had ik het mij voorgesteld”, bekent hij.
Christoff aka Madonna Starling, Bron: VTM
Christoff aka Madonna Starling, Bron: VTM
Maarten Vancoillie aka Doris Daybreak, Bron: VTM
Maarten Vancoillie aka Doris Daybreak, Bron: VTM