Coach Natalia moet op haar strepen staan bij 'The Voice'-kandidate Louise TV en Radio
TV en Radio

Coach Natalia moet op haar strepen staan bij 'The Voice'-kandidate Louise

Coach Natalia moet op haar strepen staan bij 'The Voice'-kandidate Louise

Vanavond is het eindelijk zover. Dan kunnen we de langverwachte finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ meepikken. Vijf kandidaten zetten alles op alles om met de titel naar huis te gaan. Zeker de 24-jarige Louise haalt alles uit de kast.

Het belooft een spannende strijd te worden. De kandidaten zijn duidelijk aan elkaar gewaagd en de meningen van het publiek zijn verdeeld. Eén ding is zeker: Louise gaat resoluut voor de winst. De 24-jarige zangeres vertegenwoordigt Team Natalia in de grote finale en heeft maar één doel: iedereen van zijn sokken blazen.

“In de finale ga ik hét lied doen waar ik het meeste naar heb uitgekeken. Een lied dat ik al sinds het begin wil doen, maar dat er nooit is doorgekomen”, licht Natalia’s poulain al een tipje van de sluier op in HLN Showbits. Deze keer pakt ze uit met een ballad. “Het is een lied dat ik écht voel, dat ik heel graag breng. Echt volledig mijn ding”, aldus Louise.

Onder het mom van ‘save the best for last’ heeft ze toch een groot risico genomen. “Dat was een idee van Natalia”, onthult Louise. “Die zei: ‘In de finale mag je dat lied zingen, maar niet ervoor. En nu sta ik er en mag ik het éindelijk brengen. Dus ik ben heel enthousiast”, klinkt het. Wij zijn alvast benieuwd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws