Complete verrassing in het 'Big Brother'-huis: deze bewoners zijn deze week genomineerd TV en Radio
TV en Radio

Complete verrassing in het 'Big Brother'-huis: deze bewoners zijn deze week genomineerd

Complete verrassing in het 'Big Brother'-huis: deze bewoners zijn deze week genomineerd

Op donderdag worden traditioneel de nominaties bekendgemaakt in het 'Big Brother'-huis. En ook deze week staan er enkele verrassende namen op het bord.

Danny en Glenn konden deze de Power of Nomination bemachtigen. Zij mochten woensdagavond in de dagboekkamer hun nominaties bekendmaken. Donderdagochtend werden de bewoners na het ontbijt samengeroepen en werden de nominaties op het scherm in de woonkamer getoond.

De eerste naam die op het scherm verschijnt is die van Ronahi. Zij is daarmee voor het eerst genomineerd. De tweede genomineerde is Tyron. Tot slot is ook Alice opnieuw genomineerd. Toch heeft Danny het bijzonder moeilijk met zijn beslissing.

Tactisch

"Ik ben er echt slecht van", geeft Danny toe aan Glenn wanneer ze zich afzonderen. "Dit is echt niets voor mij", klinkt het. "Ze zijn er allemaal niet goed van. Dit hadden ze niet verwacht", merkt Glenn op. "Het is niets persoonlijks. Het is puur tactisch", reageert Danny nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws