De familie Planckaert kan na grote tegenslag eindelijk goed nieuws kwijt TV en Radio
TV en Radio

De familie Planckaert kan na grote tegenslag eindelijk goed nieuws kwijt

De familie Planckaert kan na grote tegenslag eindelijk goed nieuws kwijt

Eind oktober keerde het populaire Eén-programma ‘Château Planckaert’ terug naar het scherm. Maar na amper vier afleveringen werd de stekker er alweer uitgetrokken. Door het WK voetbal in Qatar moesten kijkers het enkele weken zonder hun favoriete familie stellen. Gelukkig hebben Eddy Planckaert en co nu goed nieuws voor de fans.

‘Château Planckaert’-fans waren door het dolle heen toen hun favoriete programma eindelijk weer op de buis was. En het beloofde net een prachtig seizoen vol grote veranderingen te worden. Zo is Pauline De Vos, de vriendin van Junior Planckaert, voor de eerste keer van de partij en moest de familie afscheid nemen van mémé Clara.

Bovendien besloot de familie het chambre d'hôtes-hoofdstuk af te sluiten en kwamen ze met een nieuw concept op de proppen: de Planckaert-glamping. Daar kregen we door het wereldkampioenschap helaas nog maar bitter weinig van te zien. Gelukkig is ‘Château Planckaert’ nu terug van weggeweest.

Vanaf 11 december kunnen we de avonturen van Eddy Planckaert en co weer elke zondag op de voet volgen. De draad wordt gewoon weer opgepakt waar we enkele weken geleden geëindigd zijn. Zo komen we onder andere eindelijk te weten hoe de voorbereidingen van hun glampingweekends verlopen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws