'De Ideale Wereld' verdwijnt plots van Canvas: dit is er aan de hand TV en Radio
TV en Radio

'De Ideale Wereld' verdwijnt plots van Canvas: dit is er aan de hand

'De Ideale Wereld' verdwijnt plots van Canvas: dit is er aan de hand

Fans van ‘De Ideale Wereld’ kunnen nog een week genieten van hun favoriete actuaprogramma op Canvas. Daarna verdwijnt Ella Leyers met haar satirische praatprogramma van de zender. Maar niet getreurd, de gastvrouw heeft een grote verrassing in petto voor haar kijkers.

De eerste week van de paasvakantie wordt een bijzondere week voor ‘De Ideale Wereld’. Het praatprogramma verhuist van 3 tot en met 6 april van Canvas naar Eén. Maar dat is niet alles. Gastvrouw Ella Leyers laat de studio in Vilvoorde voor wat het is en trekt een weekje naar Durbuy met haar collega’s.

Ella Leyers zal de talkshow die week vanuit Durbuy Adventure Valley presenteren. Dat kondigt ze aan in een grappige video met alle schermgezichten van ‘De Ideale Wereld’. ‘DIW dans la vallée’ is een unicum, want het is de allereerste keer dat het populaire programma op locatie uitgezonden wordt.

‘De Ideale Wereld’ zal op Eén te zien zijn na de nieuwe afleveringen van ‘Dertigers’. De afleveringen in Durbuy zijn meteen ook de laatste vier van dit seizoen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws