Deze artiest willen 'Liefde voor Muziek'-makers al jaren strikken: "Krijgen hem maar niet overtuigd" TV en Radio
TV en Radio

Deze artiest willen 'Liefde voor Muziek'-makers al jaren strikken: "Krijgen hem maar niet overtuigd"

Deze artiest willen 'Liefde voor Muziek'-makers al jaren strikken: "Krijgen hem maar niet overtuigd"

Gisterenavond kon je kijken naar de eerste aflevering van de jubileumeditie van 'Liefde voor Muziek', waarin de makers opnieuw uitpakten met enkele grote Vlaamse en Nederlandse artiesten. Al is er één zanger die ze maar niet te pakken krijgen.

Voor het tiende seizoen van 'Liefde voor Muziek' werden kosten noch moeite gespaard. Zo strikten de makers de grootste namen van de voorbije negen seizoenen, namelijk: Stan Van Samang, K3, Laura Tesoro, Clouseau, Jasper Steverlinck, Johannes Genard (School Is Cool), Suzan & Freek, Tourist LeMC en Regi.

In de afgelopen negen seizoenen doken nog tal van grote artiesten op. En hun deelname betekende ook vaak een opstapje in hun carrière. Denk maar aan de grote comeback van Margriet Hermans twee jaar geleden.

Niet overtuigd

Toch zijn er artiesten die weigeren om mee te doen aan 'Liefde voor Muziek'. "Raymond van het Groenewoud bijvoorbeeld, die krijgen we maar niet overtuigd", onthult Niels Dierckx, hoofd entertainment bij VTM in Het Laatste Nieuws. "Daan voelde zich tot vorig jaar ook niet klaar", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws