Dieter Coppens krijgt deksel op de neus bij VRT en wordt helaas opzij geschoven TV en Radio
TV en Radio

Dieter Coppens krijgt deksel op de neus bij VRT en wordt helaas opzij geschoven

Dieter Coppens krijgt deksel op de neus bij VRT en wordt helaas opzij geschoven

Goed nieuws voor Siska Schoeters. We zullen haar in het voorjaar van 2023 opnieuw zien schitteren op de buis in het tweede seizoen van ‘De Wonderjaren’ op Eén. Maar er is deze keer één heel opvallende afwezige.

VRT maakte zojuist bekend dat een nieuw seizoen van ‘De Wonderjaren’ in de maak is. Daarin hadden Siska Schoeters en Dieter Coppens het eerder dit jaar samen met bekende ouders over de uitdagingen tijdens de opvoeding van hun kindjes. Het tweede seizoen wordt echter in een ander jasje gestoken. Dieter zal helaas niet meer van de partij zijn. Dat meldt Het Nieuwsblad.

“Dieter was een fantastische host voor ‘De Wonderjaren’”, zegt de VRT met de hand op het hart. “Maar hij moest wegens een te drukke agenda passen voor deze reeks.” Naast het nieuwe seizoen van ‘Down the road’ en ‘Restaurant Misverstand’ had hij namelijk zijn handen vol met ‘Kom op tegen Kanker, alles in de strijd’. Jammer.

Maar slecht nieuws voor Dieter betekent goed nieuws voor Robin Keyaert. Tijdens het tweede seizoen zal de MNM-presentator Siska bijstaan. “Met Robin Keyaert halen we een toptalent van MNM naar het scherm”, klinkt het bij de VRT. Hij zal op onderzoek gaan bij ervaringsdeskundigen. Robin werd zelf nog niet zo heel lang geleden papa, dus alle tips and tricks zijn vast en zeker welkom.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws