Dilano haalt na zijn exit zwaar uit naar andere 'Big Brother'-bewoner: "Spel raar gespeeld" TV en Radio
TV en Radio

Dilano haalt na zijn exit zwaar uit naar andere 'Big Brother'-bewoner: "Spel raar gespeeld"

Dilano haalt na zijn exit zwaar uit naar andere 'Big Brother'-bewoner: "Spel raar gespeeld"

Afgelopen zaterdag moesten de kijkers van 'Big Brother' afscheid nemen van Dilano. Hij was na zijn exit allesbehalve mild voor een van zijn medebewoners.

Tijdens de live-uitzending van zaterdag kreeg Alice opnieuw de meeste stemmen. Daardoor verdwenen Danny en Dilano door de draaideur. Uiteindelijk moest die laatste het huis verlaten. In een video die Play4 deelde op Instagram kon de Nederlander zijn teleurstelling amper verbergen.

"Ik vind het wel jammer", geeft hij toe. "Ik had graag willen winnen. Dat was het doel natuurlijk. Als je er dan uit moet na negen weken, en meteen bij de eerste keer dat je genomineerd bent, dan baal je wel even", aldus een duidelijk teleurgestelde Dilano. Hij had namelijk verwacht dat Danny het huis zou moeten verlaten.

Roddelen

"Ik had verwacht en gehoopt dat ik van Danny wel zou kunnen winnen. Niet persoonlijk, maar de afgelopen weken heeft hij zijn spel een beetje raar gespeeld. Naar mijn mening was hij hier en daar een beetje aan het roddelen over een aantal mensen. En heeft hij dingen gezegd die hij niet is nagekomen", aldus Dilano.

4 claps
3 bezoekers

Populair

Laatste nieuws