Dina Tersago heeft groot nieuws over 'Boer zkt Vrouw' én stelt nieuwe boeren voor: "Anders dan vorig jaar"

230601dinatersagovtm
Het vorige seizoen was dan misschien geen voltreffer, maar ‘Boer zkt Vrouw’ keert naar aloude traditie gewoon terug. Binnenkort stelt Dina Tersago ons voor aan de boeren van het zestiende seizoen. Dat zal er trouwens helemaal anders uitzien dan het vorige.
Cupido schoot dit jaar geen enkele keer raak, maar dat hield de makers van ‘Boer zkt Vrouw’ niet tegen om aan een nieuw seizoen te beginnen. Er zijn namelijk nog genoeg single boeren en boerinnen in Vlaanderen die op zoek zijn naar de ware liefde. Opnieuw wisten Dina en co dit jaar vijf boeren en een boerin te strikken.
“Naast enkele melk- en vleesveeboeren, strikten we dit seizoen ook voor de eerste keer een biodynamische boer en een vlasboer”, kan de presentatrice nu al verklappen. “Ik vind het zo fijn om ondergedompeld te worden in twee compleet nieuwe werelden. Al zal ik waarschijnlijk niet veel tijd hebben om me te verdiepen in de gang van zaken op de boerderij: ik heb immers weer heel wat pijlen af te schieten.”

Geen ‘Blind Verliefd’

Op maandag 12 en maandag 19 juni stelt Dina de nieuwe boeren en boerin volledig voor. Geen ‘Blind Verliefd’ dus in tegenstelling tot de vorige seizoenen. Deze keer krijgt Vlaanderen de boeren helemaal te zien in de twee oproepafleveringen. Daarna gaan Cupido’s lijnen open. Dina heeft er alvast zin in. “Ik vind het prachtig om te zien hoe één briefje, mailtje of videoboodschap, de start kan zijn van een leven samen. Dat besef blijft me elke keer overdonderen”, klinkt ze enthousiast.