Dit is de verrassende winnaar van 'The Voice': "Is dit geen foutje?" TV en Radio
TV en Radio

Dit is de verrassende winnaar van 'The Voice': "Is dit geen foutje?"

Dit is de verrassende winnaar van 'The Voice': "Is dit geen foutje?"

We hebben er maanden naar uitgekeken, maar gisteren was het eindelijk zover. De vijf overgebleven kandidaten haalden alles uit de kast tijdens de grote finale van ‘The Voice van Vlaanderen’. Maar er kon er maar één de beste zijn.

En dat was de 24-jarige Louise uit Team Natalia. Zij werd gisterenavond tot grote winnares van het achtste seizoen gekroond. Ze bewees zichzelf keer op keer als een straffe, veelzijdige zangeres die de zaal bij elke hoge noot omverblies. Met haar indrukwekkende covers van ‘I willl survive’ van Gloria Gaynor en ‘Crazy’ van Aerosmith wist Louise het publiek tijdens de finale duidelijk te overtuigen.

Haar verhaal is intussen wel bekend: Louise nam vorige editie ook al deel aan ‘The Voice', maar moest de wedstrijd nog voor de Knockouts verlaten omdat ze haar kaak had gebroken. Die schade heeft ze dit jaar duidelijk ingehaald.

Louise stond met haar mond vol tanden toen ze presentatrice An Lemmens haar naam hoorde roepen. “Dit is zo raar. Ik weet echt niet wat ik moet zeggen”, klonk de winnares stomverbaasd. “Dit is zo raar. What the hell, is dit geen foutje?”, kan ze het amper geloven. Proficiat, Louise!

Louise en coach Natalia na haar overwinning in 'The Voice van Vlaanderen', Bron: VTM

Dit is de verrassende winnaar van 'The Voice': "Is dit geen foutje?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws