Dit staat er te gebeuren in 'Familie': "Raven krijgt bezoek van de politie, nieuw personage duikt op" TV en Radio
TV en Radio

Dit staat er te gebeuren in 'Familie': "Raven krijgt bezoek van de politie, nieuw personage duikt op"

Dit staat er te gebeuren in 'Familie': "Raven krijgt bezoek van de politie, nieuw personage duikt op"

Het belooft opnieuw een zeer boeiende week te worden in 'Familie'. Dat vertelt actrice Caroline Maes, die de rol van Mieke Van den Bossche vertolkt, in een video.

“Het wordt weer een heel spannende week in 'Familie'. Vooral voor Raven, want Anton is plots weer komen opdagen”, vertelt de actrice. Zo krijgt Raven de politie over de vloer. Inspecteur Marlies Kennis ontdekte dat hij en Chloë ingebroken hebben bij de drugsdealer. En daarover krijgt Raven heel wat lastige vragen.

“We leren deze week een zeer aimabele man kennen, Joris Nuyens”, gaat Caroline Maes verder. Hij is een zakenpartner van Lars. Zijn kersverse personal assistent Stefanie leert hem kennen tijdens een partijtje golf.

Valentijn

“Op Valentijnsdag wil Cédric blijven slapen bij Yoko.” Maar daar komt helaas niets van in huis. Zij heeft namelijk een date met een zekere Klaas. Cédric kan zijn woede dan ook niet verstoppen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws