Eerste vlinders in 'Blind Getrouwd': "Ja, wij zijn verliefd"

231107blindgetrouwdvtm
Waar alle ‘Blind Getrouwd’-koppels dit jaar een vliegende start namen, kan het contrast nu niet groter zijn. Behalve bij één koppel. Zij groeiden steeds meer naar elkaar toe, ook op fysiek vlak, en spreken sinds maandagavond eindelijk van verliefde gevoelens.
Tussen Emma en Emile, Fleur en Alexander en Matthieu en Isabelle blijkt er ng steeds iets te ontbreken. Van kriebels in de buik is bij geen van deze koppels sprake. Meer geluk dus bij Brecht en Jolien, die tijdens de aflevering maandagavond hun gevoelens toegaven. “Ja, wij zijn verliefd”, klonk het voor het eerst dit seizoen.
“Het is de eerste keer in zeker vijf jaar dat ik me kwetsbaar voel”, vertelt Brecht over zijn vrouw Jolien. Maar ook de stewardess loopt met haar hoofd in de wolken: “Het is geen spel meer van aantrekken en afstoten. De basis is er, dit is alles waarop ik gehoopt had.” Dan toch één koppel waarvoor de toekomst er rooskleurig uitziet.
Van Het Laatste Nieuws krijgen Jolien en Brecht 90 en van Het Nieuwsblad zelf 95 procent slaagkans. “Tenzij er in de komende twee weken nog plots een groot niet te overkomen verschil opduikt tussen de twee, wordt dit een happily ever after”, schrijft de krant.