Einde van een tijdperk? Annie Geeraerts hakt knoop door over toekomst bij 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Einde van een tijdperk? Annie Geeraerts hakt knoop door over toekomst bij 'Familie'

Einde van een tijdperk? Annie Geeraerts hakt knoop door over toekomst bij 'Familie'

Annie Geeraerts, bij het brede publiek natuurlijk bekend als ‘de Bomma’ uit ‘Familie’, blaast over twee maanden 97 kaarsjes uit. Daarmee is ze de oudste nog actieve soapactrice van de wereld. Maar hoelang houdt ze dat nog vol?

In augustus wordt Annie Geeraerts 97 jaar. Heel wat ‘Familie’-fans vrezen daarom dat ze vroeg of laat uit hun favoriete soap zal verdwijnen. “Dat weet ik. Overal waar ik kom, hoor ik hetzelfde: 'Je mág niet stoppen!’”, weet de actrice te vertellen in Primo. Wel, ze mogen op hun twee oren slapen. “Dat ben ik ook niet van plan”, besluit ze.

Al zag het er recent nog niet zo rooskleurig uit. “Onlangs ben ik wel behoorlijk ziek geweest en toen dacht ik: 'Nu is het misschien best dat ik er een streep onder zet’, onthult Annie nu in het weekblad. “Maar mijn dochter zei: 'Moeke, je moet wachten tot je genezen bent. Dan pas kan je beslissen.' Ondertussen ben ik veel beter en heb ik beslist om verder te doen”, klinkt het.

De actrice denkt dus nog lang niet aan stoppen. “Al kom ik veel minder aan bod dan vroeger”, beseft ze. En daar toont ze begrip voor. “Er moet verjongd worden, dat is normaal”, denkt Annie erover. “Maar Anna en Albert zijn een soort uitvalsbasis. Af en toe krijgen ze een bezoekje van de kinderen en kleinkinderen en dan komen ze in beeld. Ik hoef niet meer alle dagen op tv te komen, maar ik kijk nog altijd uit naar elke draaidag”, aldus de actrice.

2 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws