Eindelijk onthuld: op deze datum gaat het nieuwe seizoen van 'Expeditie Gooris' van start TV en Radio
TV en Radio

Eindelijk onthuld: op deze datum gaat het nieuwe seizoen van 'Expeditie Gooris' van start

Eindelijk onthuld: op deze datum gaat het nieuwe seizoen van 'Expeditie Gooris' van start

Nadat ze door Europa en Amerika trokken, doorkruisen Sam Gooris, Kelly Pfaff en hun kinderen Kenji en Shania deze keer het land van de rijzende zon, futuristische snufjes en sushi: Japan. Nu raakte ook bekend wanneer 'Expeditie Gooris in Japan' van start gaat op VTM 2.

Voor zijn vijftigste verjaardag kreeg Sam Gooris van zijn vrouw een reis naar zijn ultieme droombestemming cadeau. Zo dompelen de Goorissen zich helemaal onder in de Japanse cultuur en gewoonten en dat onder de professionele begeleiding van reisleidster Kelly.

De hypermoderne supersteden, adembenemende natuur en eeuwenoude tradities van het land doen de monden van Kelly, Keni, Shania en Sam meer dan eens openvallen. Van karten doorheen het drukke centrum van Tokio en lunchen met robots, tot sumoworstelen en een bezoek aan boeddhistische tempels en monniken. Tijdens de fascinerende roadtrip onthult elke bocht een nieuw avontuur. Maar de 1100 km lange reis is ook doorspekt met herkenbaar en hilarisch familiegekibbel, liefdevolle gezinsmomenten en tranen van het lachen - die rijkelijk vloeien wanneer Sam weer eens een (stroom)stoot uithaalt (zie onderstaande video).

En lang hoeven we niet meer te wachten om hun avonturen in Japan te zien. Zo gaat 'Expeditie Gooris in Japan' vanaf maandag 8 januari van start bij VTM 2 en op VTM GO.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws