Elodie Gabias schaamt zich dood na enorme flater bij Martine Jonckheere: "Het was gewoonweg gênant"

231110elodiegabiasmartinejonckheerevtm
Elodie Gabias stevent als een van de laatste bondgenoten af op de finale van ‘De Verraders’, een deelname waar ze met heel veel plezier op terugblikt. “Ik zou het zo opnieuw doen”, klinkt het zelfs. Al is er toch één moment waar ze liever niet aan terugdenkt. En dat heeft alles met Martine Jonckheere te maken.
Voor Elodie Gabias was het in de eerste plaats al een grote verbazing dat ze überhaupt gevraagd werd om naast al die grote namen in ‘De Verraders’ te zitten. “Dat was niet normaal. Hoe vaak ik dacht: Elo, hoe ben je hier terechtgekomen?”, vertelt de 26-jarige influencer in Flair. “Ik zat daar echt wel met vaste waarden hé! A-listers… En dan heb je mij, zo van het internet geplukt. Sorry, maar ik fret al sinds mijn zes jaar Plopkoeken en hing elke dag aan de tv, en plots zit kabouter Plop gewoon naast mij?! Ik kon dat niet geloven”, lacht ze.
Al zaten er tussen al die A-listers ook een aantal mensen die ze helemaal niet (her)kende. “O ja, persoonlijk kende ik alleen Sarah (Puttemans, red.)”, vervolgt Elodie. “De rest moest ik dus nog leren kennen. Maar zelfs enkele toppers, bijvoorbeeld Martine Jonckheere, herkende ik gewoon niet”, moet ze bekennen. “Supergênant, echt schaamtelijk gewoonweg eigenlijk… Maar een toffe madam!”, zegt ze met de hand op het hart over de voormalige ‘Familie’-actrice.

Leuke groep

Maar mede dankzij Martine voelde Elodie zich meteen thuis in de groep. “Het zijn allemaal toffe mensen, los van hun statuut of hun beroep. Het is écht een leuke groep! Ik hoop dat het zo blijft”, klinkt het bij de blondine. Vooral met Imke Courtois, Jelle Beeckman en Bert Haelvoet kon ze het goed vinden. En van verrader Bart Appeltans was ze ten slotte het meest geschrokken. “Ik ben onder de indruk. Fantastische gast! Dat is typisch iets voor mij, dat ik die zo geweldig vind, mij daarmee amuseer en dat hij dan een verrader blijkt te zijn”, lacht Elodie.