Emma uit 'Blind Getrouwd' klapt uit de biecht over huwelijksnacht met Emile: "Vond ik niet gepast"

230906emmaemileblindgetrouwdvtm
Maandag stapten de eerste twee koppels in het huwelijksbootje in ‘Blind Getrouwd’. Emma(nuela) en Emile waren daar één van. De klik was er meteen, maar dat betekent niet dat de zenuwen meteen verdwenen.
Het vergt veel moed om het ‘Blind Getrouwd’-avontuur aan te gaan. Toch verdween de eeuwige glimlach geen moment van Emma’s gezicht. Haar gevoel zat dan ook meteen goed. “O ja. Ik liep Emile tegemoet, hij draaide zich naar mij, en zijn glimlach zorgde er meteen voor dat ik op m'n gemak was”, vertelt ze in Dag Allemaal. “Ik zag een verzorgd gebit, en dat vind ik heel belangrijk. De rest, dat komt wel. Ik wil niets forceren.”
Toch stond haar hoofd nooit stil. Hoeveel stress Emma had voor de trouwdag zelf, even veel stress had ze voor de huwelijksnacht. “Ja, want wat moet je daarvan verwachten?”, vraagt de kandidate zich af. “Ik heb mezelf voorgenomen om het allemaal maar een beetje te laten gebeuren, te doen wat het gevoel aangeeft.”

Sexy niemendalletje

Over de dresscode daarentegen heeft ze wel lang gepiekerd. “Over de keuze van m'n pyjama heb ik wel lang getwijfeld. Je wilt daar niet meteen in een sexy niemendalletje staan, hé”, denkt Emma erover. “Maar een winterpyjama leek me toch ook niet meteen gepast. Dus ja, 't is iets tussenin geworden”, lacht Emiles kersverse echtgenote.