Er ontbreekt iemand heel bekend in jubileumseizoen van 'Liefde voor Muziek': "Dit is echt heel spijtig" TV en Radio
TV en Radio

Er ontbreekt iemand heel bekend in jubileumseizoen van 'Liefde voor Muziek': "Dit is echt heel spijtig"

Er ontbreekt iemand heel bekend in jubileumseizoen van 'Liefde voor Muziek': "Dit is echt heel spijtig"

Er ontbreekt iemand opvallend in het nieuwe, jubileumseizoen van 'Liefde voor Muziek'. Er is namelijk geen spoor van Olivia Trappeniers.

Zij had nochtans met haar stem een grote bijdrage aan de megahit 'Kom wat dichterbij'. Regi bracht het nummer nog eens opnieuw in 'Liefde voor Muziek', maar zonder Olivia. Zij ontbrak ook al in het 'Sportpaleis' tijdens het concert van Regi.

In het Sportpaleis kreeg zanger Jaap Reesema die andere bekende zangeres, Pauline Slangen, naast zich. In 'Liefde voor Muziek' was het ook opnieuw Pauline die het nummer inzong. Geen Olivia meer dus.

“Heel spijtig, vooral omdat we de vraag niet gekregen hebben of Olivia wilde meezingen in de jubileumeditie van ‘Liefde voor muziek’”, reageert manager Pieter Ramboer van House of Entertainment in Het Laatste Nieuws.

"Nochtans is ‘Kom wat dichterbij’ mede door haar stem een hit geworden. Maar frustraties zijn er niet vanuit Olivia. Er is ook nooit sprake geweest van woorden tussen haar en Regi, integendeel. Olivia heeft gekozen voor een solocarrière."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws