Eric Goens van 'Het Huis' en Pedro Elias krijgen fantastisch nieuws te horen TV en Radio
TV en Radio

Eric Goens van 'Het Huis' en Pedro Elias krijgen fantastisch nieuws te horen

Eric Goens van 'Het Huis' en Pedro Elias krijgen fantastisch nieuws te horen

Eric Goens schittert terug op tv in een nieuwe reeks van ‘Het Huis’. In de tweede aflevering mocht hij Pedro Elias ontvangen en dat heeft hoge kijkcijfers opgeleverd. Ook de kijkers zelf zijn laaiend enthousiast.

In ‘Het Huis’ ontvangt Eric Goens dit seizoen onder meer Wim Lybaert, Camille Dhont, Regi Penxten, Nina Derwael, Sam Bettens, Sammy Mahdi en Stijn Meuris. 1.162.000 kijkers keken naar de eerste aflevering met Lybaert, maar ook de tweede aflevering met Pedro Elias scheert hoge toppen. De presentator met Catalaanse roots stelde zich daarin zeer kwetsbaar op.

Op zijn Instagrampagina heeft Eric Goens nu geweldig nieuws te melden. “De saga gaat verder… 1.023.183 kijkers voor aflevering twee van ‘Het Huis’ met Pedro Elias”, schrijft hij trots. “Een diepe buiging voor u allen” en “‘Het Huis’ dankt u”, voegt hij er nog aan toe. Ook Pedro kan zijn oren bijna niet geloven. “Zalig. Merci aan alle kijkers!”, reageert hij.

In de comments hebben de kijkers alleen maar lovende woorden. “Terecht, prachtige tv!”, “Het was dan ook een van de mooiste en oprechtste afleveringen van alle seizoenen”, “Beste aflevering ooit van ‘Het Huis’ vond ik”, “Diegenen die zich het kwetsbaarst opstellen, zorgen voor de mooiste afleveringen”, “Eerlijke, eenvoudige en oprechte BV”, en “Mooie mens”, klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws