Erik Van Looy zorgt voor opschudding met opvallende verschijning: "Het gaat er ver over" TV en Radio
TV en Radio

Erik Van Looy zorgt voor opschudding met opvallende verschijning: "Het gaat er ver over"

Erik Van Looy zorgt voor opschudding met opvallende verschijning: "Het gaat er ver over"

Erik Van Looy kwam dinsdagavond verrassend voor de dag in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. De presentator ruilde zijn kenmerkende blauwe kostuum in voor een ‘marcelleke’. Een opmerkelijke verschijning, die door de meesten met een lach onthaald werd. Maar lang niet iedereen kon het grapje smaken.

Tijdens de eerste ronde stelde Erik Van Looy de kandidaten de vraag welk kledingstuk in Amerika een wifebeater wordt genoemd, “omdat het wordt gelinkt aan marginaliteit en huiselijk geweld”. Robin Pront wist meteen dat de presentator het over een ‘marcelleke’ had. Een moment dat later in de aflevering nog een hilarisch staartje kreeg. Het was een grappig zicht toen Erik de volgende ronde zelf in een wit onderlijfje aankondigde (zie hieronder).

Zijn typische kostuumvest bleef zo even achterwege. Fien Germijns vond dat Erik minstens één ronde in zijn nieuwe outfit moest presenteren. Nathalie Meskens viel dan weer op dat de quizmaster “echt nog goede armen” had. “Die zijn van plastic”, grapte Pedro Elias dat weg. “Ik zie er helemaal niet stoer uit”, lachte Erik met zichzelf. “Ik heb echt niets van (spieren, red.).”

Overdreven

Het publiek en heel wat kijkers kon dit momentje wel smaken. “Toptelevisie, topentertainment”, lezen we vaak in de reacties op sociale media. Maar niet iedereen denkt er zo over. “Erik mag dan wel grappig zijn 'op zijn eigen manier', hij moet ook niet beginnen te overdrijven” en “Inderdaad, het is er ver over de laatste tijd”, klinken de andere reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws