Ex-mol Gilles Van Bouwel maakt duidelijk hoe hij over Gilles De Coster denkt TV en Radio
TV en Radio

Ex-mol Gilles Van Bouwel maakt duidelijk hoe hij over Gilles De Coster denkt

Ex-mol Gilles Van Bouwel maakt duidelijk hoe hij over Gilles De Coster denkt

Ooit ging hij zelf mee op reis als mol, nu begeleidt Gilles Van Bouwel de kandidaten achter de schermen. De ex-saboteur kent het programma, en dus presentator Gilles De Coster, door en door. Maar hoe staat hij echt tegenover zijn naamgenoot?

Wie zondag als mol uit de rook zal treden, is nog een groot vraagteken. Wordt het Comfort, Toos of Lancelot? Hoe dan ook, je herinnert je vast zijn of haar voorganger Gilles Van Bouwel nog. Hij werd in 2016, in het vierde seizoen van ‘De Mol’, ontmaskerd als de saboteur in Argentinië. Daarna kwam hij meermaals op tv, als presentator van 'Café De Mol' bijvoorbeeld, maar nu werkt hij vooral achter de schermen mee aan het razend populaire programma.

Gilles reisde vorig jaar zelfs mee naar Arizona. “Ik mocht de kandidaten begeleiden en ondersteunen tijdens de opnamen”, vertelt hij in TV-Familie. “Voor dit seizoen stond ik trouwens samen met een collega in voor de kandidatenselectie.” Hij kwam dus heel vaak in aanraking met de kandidaten, en natuurlijk ook met Gilles De Coster. Hij is in Gilles Van Bouwels ogen bovendien veel meer dan alleen maar de presentator. “Gilles is zowat de pater familias van 'De Mol’”, denkt de voormalige saboteur erover.

Geen ‘De Mol’ zonder Gilles De Coster

“Hij is al jaren de constante binnen het hele gebeuren. Zijn kennis over het programma is enorm. 'De Mol' zit zo in z'n hoofd en vingers dat hij perfect weet hoe alles moet”, vervolgt Gilles Van Bouwel. “’t Is enorm dankbaar om zo iemand in het team te hebben. Hij is de juiste man op de juiste plaats. Een onmisbare schakel in de keten”, besluit de ex-mol.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws