Exit Tamara in 'Thuis'? Actrice Tine Priem reageert voor het eerst op geruchten over vertrek TV en Radio
TV en Radio

Exit Tamara in 'Thuis'? Actrice Tine Priem reageert voor het eerst op geruchten over vertrek

Exit Tamara in 'Thuis'? Actrice Tine Priem reageert voor het eerst op geruchten over vertrek

Tamara heeft de seizoensfinale van ‘Thuis’ dan wel overleefd, toch houden de geruchten niet op dat Tine Priem de soap binnenkort zou verlaten. Niet alleen omdat de actrice een boek, ‘Van Geluk Gesproken’, op de markt heeft gebracht, maar ook omdat ze met een gloednieuwe haarkleur door het leven gaat.

Wie Tine Priem elke dag als blondine op het scherm ziet, zal even moeten wennen bij het zien van haar nieuwe look. De ‘Thuis’-actrice is namelijk teruggekeerd naar haar natuurlijke haarkleur: donkerbruin. Maar terwijl zo’n drastische make-over in soapland vaak niet veel goeds (lees: een exit) voorspelt, kan Tine de fans meteen geruststellen.

“We zitten nu drie maanden voor op schema”, vertelt de actrice in HLN Showbits. Binnenkort zal Tamara dus ook geen blondine meer zijn. Maar voor de kijkers zal de shock minder groot zijn. “Ik mocht mijn haar kleuren van de productie, maar ik moest het wel in stapjes doen. Nu is het nog blond in de reeks, dan zal het naar lichtbruin gaan, en zo steeds iets donkerder”, legt Tine uit.

The bitch is gone

Zo krijgt Tamara straks een zachtere look. De tijden dat ze de bitch van ‘Thuis’ was, lijken dus voorgoed voorbij. “Voorlopig toch, maar dat kan natuurlijk allemaal veranderen”, knipoogt de actrice. “Als je mij binnenkort weer met blond haar zou tegenkomen, weet je wat dat betekent”, lacht Tine.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws