'Familie'-kijkers weten het zeker: "Hij wordt de nieuwe slechterik" TV en Radio
TV en Radio

'Familie'-kijkers weten het zeker: "Hij wordt de nieuwe slechterik"

'Familie'-kijkers weten het zeker: "Hij wordt de nieuwe slechterik"

In 'Familie' krijgt het personage Veronique, gespeeld door Sandrine André, te maken met complexe emotionele uitdagingen na een traumatisch verleden. Haar toxische relatie met Koen, vertolkt door Sieg De Doncker, eindigde met een fatale afloop.

Dit blijft haar achtervolgen door angstdromen en paniekaanvallen. Om hiermee af te rekenen, zoekt Veronique hulp bij psycholoog Linus, een rol van Bill Barberis. Linus, die aanvankelijk sympathiek overkomt, wekt echter de nieuwsgierigheid en speculatie van kijkers.

Fansites zijn gevuld met theorieën over zijn mogelijke verborgen motieven, waaronder de suggestie dat hij wellicht een onbekende broer is van Koen, en uit is op wraak. Dat schrijft TV-Familie.

Hoewel deze theorieën divers zijn, lijkt de consensus onder fans dat Linus niet de vriendelijke figuur zal blijven die hij nu lijkt te zijn. Kijkers prijzen de realistische weergave van mentale gezondheidsproblemen in de soap en zijn benieuwd naar de ontwikkeling van Linus' personage, die mogelijk de nieuwe slechterik wordt.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws