'Familie'-kijkers zijn overtuigd: "Zij zullen zeker een koppel worden!"

221215MAARTENCOPFAMILIEVTM
Hangt er opnieuw liefde in de lucht in ‘Familie’? Verschillende fans van de VTM-soap denken dat er binnenkort een nieuwe romance zal ontstaan.
In ‘Familie’ gebeurden er de laatste weken heel wat spannende dingen, denk maar aan de verhaallijn van Koen, Veronique en Lars. Misschien hebben de fans van de soapserie daardoor nu wel eens behoefte aan leukere gebeurtenissen, zoals een nieuw koppeltje. Op sociale media speculeren verschillende fans daar nu over.
“Jelle en Jamila, het zou een prachtig koppel zijn”, schrijft een kijker op Facebook. Verschillende fans laten weten dat zij deze mening delen. “Passen goed bij elkaar”, “Super”, “Inderdaad”, “Zouden een heel prachtig koppel zijn”, “Yes!”, “Ze zijn zo verliefd!”, “Mooi” en “100%”, schrijven ze onder meer in de commentaren.
Jelle Van den Bossche wordt sinds vorig jaar gespeeld door Maarten Cop. Jamila El Moussaoui wordt dan weer vertolkt door Jools Jatta Janssens en zij is sinds maart dit jaar te zien in de soapserie. Zullen de twee nog meer naar elkaar toe groeien?