Fans blijven verstomd achter na exit in 'The Masked Singer': "Nul keer genoemd!"

230422themaskedsingervtm
Eindelijk is het zover: de drie finalisten van ‘The Masked Singer’ zijn bekend. Helaas betekent dat wel dat we gisteren opnieuw afscheid moesten nemen van een figuurtje. En de kijkers en speurders werden behoorlijk van hun sokken geblazen.
Raaf, Champignon en Tovenaar zien we volgende week terug in de finale. Dat wil zeggen dat publieksfavoriet Hippo net buiten de top drie valt. En het nijlpaard in tutu was niet Johannes Genard, Jan Kooijman of Ian Thomas, maar niemand minder dan Boris Van Severen, de man van Frances Lefebure.
Verbazing alom in het speurdersteam! Elf weken lang is de naam van de acteur geen enkele keer gevallen. Nooit slaagde iemand erin zolang onder de radar te blijven. “Megazot, ik heb ook heel weinig berichtjes gekregen daardoor”, klinkt het bij Boris. “Crazy, ik ben er helemaal niet goed van”, reageert presentator Jens Dendoncker vol ongeloof. “En wij maar internationaal denken”, lacht speurder Tine Embrechts.

Ook een beetje een winnaar

Ook de kijkers thuis werden met verstomming geslagen. “Wauw, nóóit gedacht”, “Waanzin”, “Supergoeie acteur, blijkt nu ook nog eens een bangelijke zanger te zijn”, “Omg, nooit geraden”, “Totaal niet zien aankomen”, “Amai straf, en nooit genoemd door jury”, “Echt fantastisch gedaan” en “Nooit geraden: dat is toch ook een beetje een winnaar”, klinken de reacties op Instagram. Is Boris de A-lister waar speurder Bart Cannaerts het over had?