Fans zetten unieke actie op poten voor Ali na 'Big Brother': "Ontzettend mooi" TV en Radio
TV en Radio

Fans zetten unieke actie op poten voor Ali na 'Big Brother': "Ontzettend mooi"

Fans zetten unieke actie op poten voor Ali na 'Big Brother': "Ontzettend mooi"

Ali Burhan moest afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis verlaten. Zijn uitschakeling valt de fans van de Lommelaar heel zwaar en daarom verrassen ze hem nu met iets bijzonders.

Zaterdag kwam er een einde aan het ‘Big Brother’-avontuur van de Limburgse Ali Burhan. Hij werd maar liefst vijf keer genomineerd, maar nu moest hij ook echt zijn koffers pakken. Zijn fans willen hem nu bedanken met een bijzondere actie: een crowdfunding. “Voor mij en vele anderen was Ali de echte winnaar van ‘Big Brother’. Laat ons hem zelf een prijs gunnen”, klinkt het

Zijn trouwe fans vinden dat hij vreugde en plezier in het huis bracht, maar hier helaas niet voor werd beloond. “We hopen met deze actie Ali toch een hart onder de riem te kunnen steken. Bedankt om ons 10 weken lang, 7 dagen op 7 te laten lachen en soms huilen van plezier”, schrijven ze. In totaal hopen ze 25.000 euro in te zamelen en momenteel staat de teller al op zo'n 1.750 euro.

Ali kan zijn oren bijna niet geloven. “Een ontzettend mooi initiatief”, reageert hij meteen. “Maar voor je het vraagt: ik ga dat ingezamelde geld écht niet zelf houden”, geeft het ‘Big Brother’-gezicht toe. Zo verklapt hij dat hij het bedrag wil schenken aan een goed doel. “Er zijn zoveel mensen die in de problemen zitten en zelfs geen toegang hebben tot basic stuff. Ik heb meer dan voldoende, waardoor het niet juist aanvoelt om die centjes zelf te houden”, bedenkt hij zich.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws