Fien Germijns maakt opvallende 'switch': "Benieuwd hoe ze het zal doen in haar nieuwe rol"

230912fiengermijnsvrt
De hele zomer lang kleurde Fien Germijns je tv-avond op VRT 1 met ‘Switch’. Maar ook nu de quiz weer van de buis verdwenen is, hoeven we de presentatrice niet lang te missen op ons scherm.
Fien Germijns maakt namelijk zelf een opvallende ‘switch’. Van quizmaster naar kandidaat. Je kan het wellicht al raden: de StuBru-presentatrice waagt zich binnenkort ook aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Dat maakte Play4 zojuist bekend op sociale media.
“Fien gaat voor een nieuwe uitdaging en switcht van presentator naar kandidaat. Hoe denk jij dat ze het gaat doen in haar nieuwe rol?”, schrijft de zender. “Ze gaat dat goed doen” en “Ik denk dat ze niet te onderschatten is”, zijn de kijkers het erover eens op Facebook. “Ik kijk er al naar uit, met haar smakelijke lach”, klinkt het dan weer op Instagram.

Geduchte tegenstanders

Presentator Erik Van Looy wist dit seizoen al heel wat bekende koppen bij elkaar te sprokkelen. Zo neemt Fien Germijns het op tegen Nathalie Meskens, Youtuber Average Rob, Alex Agnew, Jade Mintjens, ‘Zillion’-regisseur Robin Pront, Annelien Coorevits en minister Petra De Sutter.
‘De Slimste Mens’ keert in oktober terug op Play4.