Geheim over 'De Mol': "Toen stond Gilles De Coster aangeschoten voor de lens" TV en Radio
TV en Radio

Geheim over 'De Mol': "Toen stond Gilles De Coster aangeschoten voor de lens"

Geheim over 'De Mol': "Toen stond Gilles De Coster aangeschoten voor de lens"

Morgen is het zover, dan treedt del mol na zeven weken eindelijk uit zijn of haar schaduw. Was het Comfort, Lancelot of Toos die de boel de hele tijd belazerde? Eén ding is zeker: presentator Gilles De Coster was dus maar beter goed uitgerust om deze belangrijke aflevering op te nemen. Iets wat hij blijkbaar niet altijd kon zeggen.

De kijkers van ‘De Mol’ krijgen natuurlijk maar een fractie te zien van hun drie weken lange reis door Arizona. Wat we bijvoorbeeld niet te zien krijgen, zijn de vele gezellige avonden onder de kandidaten. Die soms iets té gezellig worden. Nietwaar, Gilles?

“Ik drink zo weinig mogelijk. Een glas wijn bij mijn eten soms, maar je zult me tijdens de opnames nooit dronken zien rondlopen”, zegt de presentator met de hand op het hart in Humo. “Of toch niet buiten die ene keer”, bedenkt hij zich. Daarvoor moeten we zes jaar terug in de tijd. “Herinner je je nog de proef in Zuid-Afrika waarbij de kandidaten in het midden van de nacht een museum moesten overvallen?”, steekt Gilles van wal.

Aangeschoten voor de camera

“We zouden ze daar eens goed liggen hebben, want we hadden gezegd: 'De volgende proef is pas voor morgen, hier is een cocktailbar, amuseer jullie.' Om hen dan om één over twaalf van hun barkruk te lichten”, vertelt de presentator. Alleen zag het er toen naar uit dat iedereen vroeg onder de wol wilde kruipen. “Dus vond ik dat ik het voortouw moest nemen”, lacht Gilles.

“’Komaan, mannen, de riem eraf! Ambiance!' De boel is toen losgebarsten en opeens zijn er werkelijk véél te veel cocktails gedronken”, haalt hij zijn schouders op. “Waardoor ik in het begin van de proef lichtelijk aangeschoten voor de camera stond.” Uit deze hilarische anekdote heeft de presentator duidelijk zijn lessen getrokken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws