Georges-Louis Bouchez bijt van zich af na kritiek op 'Special Forces'-deelname

10052023georgeslouisbouchezinstagram
Georges-Louis Bouchez krijgt het hard te verduren nadat hij te zien was in het nieuwe VTM-programma 'Special Forces'. Hij maakte er niet de beste indruk, want na anderhalve aflevering besloot hij zelf om ermee te stoppen. Nu krijgt hij heel wat kritiek te slikken. Zo wordt er onder andere gezegd dat hij geen teamspeler is én divagedrag vertoonde.
Georges-Louis Bouchez heeft afgezien in ‘Special Forces’. De opdrachten waren fysiek veel te zwaar voor de MR-voorzitter en hij had het er ook moeilijk mee dat de groep daardoor gestraft werd. “Ik was er gewoon fysiek niet op voorbereid”, gaf hij eerlijk toe. Al snel degradeerde Bouchez tot het kneusje van de groep en dat zorgde ook voor frustraties bij de andere kandidaten. "Hij bevestigt zo het beeld dat hij in politieke kringen al langer heeft", zei politicoloog Dave Sinardet zopas in Dag Allemaal.
"Namelijk dat hij geen teamplayer is, niet constructief is en zijn eigen ploeg ondermijnt. Dit gaat zijn torenhoge ambities geen deugd doen", aldus een erg harde Sinardet. Die beweringen schieten echter in het foute keelgat bij de MR-voorzitter. "Diegenen die zeggen dat het mijn politieke imago schaadt, zijn haters", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. Volgens Georges-Louis heeft zijn deelname aan 'Special Forces' dan ook niets te maken met zijn politieke ideeën. "Denk je nu werkelijk dat mensen niet op me zullen stemmen omdat ik een auto niet door de woestijn kan duwen of omdat ik niet rond een rekstok kan draaien? Komaan zeg", reageert hij misnoegd. 

Diva

Een medewerker van het programma onthulde in Dag Allemaal ook dat Bouchez vergezeld werd door een assistent om zijn koffers te dragen. Ook had hij - ondanks de regels - wel een gsm bij. "Dat is totáál uit de lucht gegrepen", zegt de politieker nu. "Vooraf waren er duidelijk afspraken gemaakt met het productiehuis dat ik bereikbaar moest blijven", onderstreept hij. Een medewerker hield de gsm van Bouchez in het oog en bracht hem op de hoogte indien nodig. Ook moet hij nog wat kwijt over de koffers. "Allez, komaan. Natuurlijk draag ik mijn eigen koffers. Ik ben geen fils à papa, hé", bijt hij van zich af. "Ik heb altijd gewerkt om ergens te geraken. Echt, dat is totale onzin", besluit hij.