Gilles De Coster heeft slecht nieuws voor de fans van 'De Mol' TV en Radio
TV en Radio

Gilles De Coster heeft slecht nieuws voor de fans van 'De Mol'

Gilles De Coster heeft slecht nieuws voor de fans van 'De Mol'

Op zondag 17 maart werden de kandidaten van het nieuwe seizoen van 'De Mol', dat op 24 maart van start gaat, voorgesteld aan het publiek. En dat nieuwe seizoen zal er deze keer ook helemaal anders uitzien.

Er heerst nog veel onwetendheid over het nieuwe seizoen van 'De Mol'. "Niet alleen de mol speelt dubbelspel", klonk het eerder al in een trailer. Daarnaast werd het logo veranderd. Zo staat het cijfer 2 in het midden.

Dat deed veel kijkers vermoeden dat er dit seizoen twee mollen aan het spel deelnemen. Op zondagavond werden ook voor het eerst de kandidaten voorgesteld in 'Café De Mol'. Maar helaas had presentator Gilles De Coster ook slecht nieuws voor de fans.

Dubbel zo moeilijk 

Zo wilde hij nog niets kwijt over wat er dit jaar anders is aan 'De Mol'. "Nee, ik ga het nog niet vertellen", klonk het. Wel werd er een nieuwe trailer gedeeld. Daarin werd al een tipje van de sluier opgelicht. "De grootste uitdaging is voor de mol. Want deze keer slaan de kandidaten dubbel zo hard terug. Deze keer krijgt de mol het dubbel zo moeilijk." Dat belooft!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws