Gloria Monserez doet boekje open over 'The Voice'-presentator Aaron Blommaert TV en Radio
TV en Radio

Gloria Monserez doet boekje open over 'The Voice'-presentator Aaron Blommaert

Gloria Monserez doet boekje open over 'The Voice'-presentator Aaron Blommaert

Gloria Monserez maakt vanavond haar opwachting in ‘The Voice van Vlaanderen’. Zij zal tijdelijk naast Aaron Blommaert als presentator op het podium staan. Daarmee neemt ze de fakkel over van de hoogzwangere An Lemmens.

Vanaf vanavond zien we niet meer An Lemmens, maar Gloria Monserez in 'The Voice'. Van de Knockouts tot en met de Battles neemt Gloria haar plekje in. De originele presentatrice stond tijdens de opnames namelijk op punt om te bevallen van haar zoontje. Als Ketnet-wrapster en presentatrice van ‘Hotel Romantiek’ is Gloria natuurlijk al het een en ander gewoon.

Toch vond Gloria dit een enorm spannende opdracht. “‘The Voice’ is een van de grootste programma's die we hebben in Vlaanderen”, vertelt ze in Gazet van Antwerpen. “Die eerste opnamedag was heel spannend. Er zijn wel repetities, maar dat is zonder de coaches, kandidaten of publiek”, gaat ze verder. Maar de uiteindelijke opnames zijn een ander paar mouwen.

Gelukkig is alles goed gekomen. En dat heeft Gloria onder andere te denken aan goede vriend en copresentator Aaron Blommaert. “Het was heel belangrijk dat hij er ook was”, moet haar van het hart. “Het is fijn om gelijkgestemden te hebben in de VTM-gebouwen, iemand om je de weg te tonen”, klinkt het opgelucht bij de presentatrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws