Heeft Jens Dendoncker spijt van rol in 'Masked Singer'? Presentator vertelt meer TV en Radio
TV en Radio

Heeft Jens Dendoncker spijt van rol in 'Masked Singer'? Presentator vertelt meer

Heeft Jens Dendoncker spijt van rol in 'Masked Singer'? Presentator vertelt meer

Je zou het bijna vergeten, maar dit is het eerste seizoen van ‘The Masked Singer’ dat Jens Dendoncker presenteert. Zo gewoon zijn we hem als presentator. Toch was Niels Destadsbaders rol overnemen niet zo vanzelfsprekend. Maar hoe denkt Jens daar zelf over? Heeft hij geen spijt dat hij de opdracht heeft aangenomen?

Jens Dendoncker is de presentatorrol al helemaal gewoon. Meer nog, hij lijkt opgelucht te zijn dat hij niet meer achter de speurdersdesk moet zitten. “Ik vind het helemaal niet erg dat ik werd ‘weggepromoveerd’ naar de andere kant van de studio”, denkt hij erover in Primo. “Ik was een gruwelijk slechte speurder, moet ik toegeven. Daar is iedereen het ongetwijfeld over eens”, lacht hij.

Toch moet er enige druk op zijn schouders rusten, zou je denken: het best bekeken programma van VTM overnemen van een geliefde presentator als Niels Destadsbader. “Wel, in tegenstelling tot wat je zou verwachten, zorgt het niet onmiddellijk voor extra druk”, bedenkt Jens zich. “Uiteraard ben ik dankbaar dat dit programma mij in de schoot geworpen wordt. Ik besef dat zo’n grote show mogen presenteren een unieke kans is. Maar in de studio is geen tijd en ruimte om daarover te piekeren.”

“En nu het programma op antenne loopt, kan ik er niets meer aan veranderen”, beseft de presentator. “Dus nee, ik heb nooit het gevoel gehad dat er een onmogelijke druk op mijn schouders rust.” Bovendien kan Jens goed om met stress en heeft Niels hem voor aanvang enkele nuttige tips and tricks voorgeschoteld. “Ik hoop alleszins dat de mensen mijn presentatiestijl leuk vinden”, klink het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws